Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"C. Machalinski"'
Purification and characterization of an acid proteinase from mesophilicMucorsp. solid-state cultures
Autor:
Héctor M. Fernández-Lahore, Osvaldo Cascone, C Machalinski, M.J. Biscoglio De Jimenez Bonino, Elda R. Fraile, R M Auday, L Pirpignani
Publikováno v:
The Journal of Peptide Research. 53:599-605
The fourth-day extract of a solid-state culture of the mesophilic Mucor sp. (M-105) strain showed a high milk-clotting activity and a clotting/proteolytic activity ratio similar to that of commercial preparations from microbial origin used in cheese
Autor:
M. Guolo, Alcira Batlle, L. Pataro, M. Biscoglio, C. Franco, Ana María Stella, R. E. De Salamanca, C. Machalinski
Publikováno v:
Nephron Experimental Nephrology. 7:236-241
Among the abnormalities in erythrocyte porphyrin metabolism already described in patients with chronic renal failure on hemodialysis, a decrease in blood aminolevulinate dehydratase activity has been reported, suggesting the presence in uremic plasma
Publikováno v:
Applied Biochemistry and Biotechnology. 68:207-216
Further characterization of an aspartyl protease from Mucor bacilliformis with milk-clotting activity was performed. An extinction coefficient, epsilon 278 cm = 1.61 mL/mg/cm, a molecular mass of 35,400 Da and a pI of 5.2 were determined. Proteolytic
Autor:
H M, Fernandez-Lahore, R M, Auday, E R, Fraile, M, Biscoglio de Jimenez Bonino, L, Pirpignani, C, Machalinski, O, Cascone
Publikováno v:
The journal of peptide research : official journal of the American Peptide Society. 53(6)
The fourth-day extract of a solid-state culture of the mesophilic Mucor sp. (M-105) strain showed a high milk-clotting activity and a clotting/proteolytic activity ratio similar to that of commercial preparations from microbial origin used in cheese
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.