Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"C. Le Floch"'
Autor:
A. Paul, F. Martin, B. Simard, J. Scher, C. Gaiani, C. le Floch-Fouere, R. Jeantet, J. Burgain
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 2, Pp 843-851 (2023)
ABSTRACT: High-protein dairy powders are ingredients mainly produced by spray-drying, then subjected to aging during transport and storage. They often undergo physicochemical changes at this stage, such as the development of the Maillard reaction, pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be7748db45364f0699630dd7c39fb668
Autor:
A.-C. Le Floch, C. Imbert, A. de Gassart, A. Le Roy, L. Gorvel, N. Vey, A. Anastasio, A. Briantais, N. Boucherit, C. E. Cano, D. Olive
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 230-231 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbea2d25c76649ef8b81959c3a023386
Autor:
A.-C. Le Floch, F. Orlanducci, A. Le Roy, J.-F. Hamel, N. Ifrah, P. Cornillet-Lefebvre, J. Delaunay, C. Récher, E. Delabesse, A. Pigneux, M.-C. Béné, N. Vey, A.-S. Chretien, D. Olive
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 321-322 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bede9015a51a46c89f7a72a50760e3d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sylvie Beaufils, Stéphane Pezennec, Anne Renault, Bernard Desbat, C. Le Floch-Fouéré, Michel Pézolet, Valérie Lechevalier
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, 2009, 23 (2), pp.352-365. ⟨10.1016/j.foodhyd.2008.01.007⟩
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2009, 23 (2), pp.352-365. ⟨10.1016/j.foodhyd.2008.01.007⟩
Food Hydrocolloids, 2009, 23 (2), pp.352-365. ⟨10.1016/j.foodhyd.2008.01.007⟩
Food Hydrocolloids, Elsevier, 2009, 23 (2), pp.352-365. ⟨10.1016/j.foodhyd.2008.01.007⟩
International audience; This study was undertaken to characterize the interfacial and foaming properties of different mixtures at the air-water interface under the same concentration range, and to put into light putative particular behaviors of mixtu
Autor:
Pierre Schuck, Eve-Anne Norwood, Romain Jeantet, Thomas Croguennec, Valérie Briard-Bion, C. Le Floch-Fouéré
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2016, 99 (7), pp.5265-5272. ⟨10.3168/jds.2015-10788⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2016, 99 (7), pp.5265-5272. ⟨10.3168/jds.2015-10788⟩
The market for dairy powders, including high added-value products (e.g., infant formulas, protein isolates) has increased continuously over the past decade. However, the processing and storage of whey protein isolate (WPI) powders can result in chang