Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"C. Le Bourvellec"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100077- (2022)
Organic food processors are guided by the European Council (EC) legislation for developing their products. However, the choice of processing technology remains relatively large. To help processors choosing a technology in line with organic principles
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e3ba5c827c3438b8f0a4ebba303b22f
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :45-52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 75:251-261
Apple polyphenol (procyanidin)–cell wall interactions were investigated and their impact on polysaccharide extractability were determined. Native and oxidised procyanidins with average degrees of polymerisation of 13 and 55 were incubated with cell
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta
Analytica Chimica Acta, Elsevier Masson, 2006, 563, pp.33-43
CIÊNCIAVITAE
HAL
Analytica Chimica Acta, Elsevier Masson, 2006, 563, pp.33-43
CIÊNCIAVITAE
HAL
Apple procyanidins were fractionated on Toyopearl TSK-gel HW-40S or HW-50S resins eluted by an acetone:6 M urea:acetic acid mixture. Determination of number average degrees of polymerization of the procyanidins in eluted fractions confirmed that in t
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - General Subjects. 1725:1-9
The adsorption of condensed tannins (procyanidins) on solid cell wall material was quantified using the Langmuir isotherms formulation. Six tannins fractions differing by their size (number average degree of polymerisation between 2.5 and 65) and com
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta (BBA) - General Subjects. 1672:192-202
The adsorption of procyanidins on cell wall material were quantified by bringing into contact a solution of procyanidins and a suspension of cell wall material. The influence of structural features such as degree of polymerisation (DP) and percentage
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.