Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"C. L. Hsia"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 30:300-306
SUMMARY Anthocyanins in boysenberries were extracted and purified by ion-exchange and paper chromatographic methods. The pigments were identified by R1 values, sugar moiety, alkaline degradation products of the aglycone, partial acid hydrolysis, and
Publikováno v:
Journal of Food Science. 29:723-729
SUMMARY A leucocyanidin was obtained from immature Elberta peaches by counter-current extraction. Cleavage with hydrochloric acid yielded cyanidin chloride and (2R: 3s) (+)-catechin. Traces of two closely related but unidentified companion leucocyani
Publikováno v:
Journal of Food Science. 30:5-12
SUMMARY Anthocyanin in freestone peaches was extracted, purified, and crystallized. The pigment was characterized by its absorption spectra in the visible and infrared region. Acid hydrolysis of the pigment yielded glucose and cyanidin, present in eq
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. L. Hsia, T. A. Bisson
Publikováno v:
Far Eastern Survey. 12:158-159
Autor:
C. L. Hsia
Publikováno v:
Pacific Affairs. 5:1027
iXT rHE May 1931' session of the Council of the League of Nations, the Chinese Government asked the technical organizations of the League to collaborate in the preparation and execution of a scheme of reform. For the centralization and control of the
Autor:
C. L. Hsia
Publikováno v:
Pacific Affairs. 4:779
Autor:
G. E. Hubbard, C. L. Hsia
Publikováno v:
Pacific Affairs. 17:104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.