Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"C. Kusunose"'
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 86:633-636
Fruits of Capsicum species such as paprika (Capsicum annuum cv.), Tomapi (Capsicum annuum subsup. annuum var pomiferum), pimento (Capsicum annuum var. angulosum), and cayenne (Capsicum annuum L.) were blended with wheat flour for breadmaking. Breadma
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 16:73-77
Pour etudier le role des proteines du ble sur la liaison entre l'amidon et les fractions terminales (pentosanes et proteines non solubles dans l'eau, lipides et granules d'amidon de petite taille) obtenus lors du fractionnement par l'acide acetique d
Autor:
C Kusunose, M Seguchi
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 15:177-183
Curdlan granules showed low swelling and water binding capacity after heat-treatment. On the other hand, heavy lipophilization of the heated curdlan granules could be observed. This lipophilization was lost by pepsin treatment, which indicated that t
Autor:
Masaharu Seguchi, I. Fukawa, H. Ono, C. Kusunose, Yomiko Yoshino, C. Yamane, C. Kumashiro, A. Tabara
Publikováno v:
Journal of food science. 72(2)
Breadmaking was performed with cellulose-blended wheat flour. Cellulose granules (7 types) of various sizes (diameter) were prepared by kneading. With increase of the blend percent of the cellulose samples from 10% to 20%, breadmaking properties such
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.