Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "C. J. Mussinan"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
102
pro vyhledávání:
'"C. J. Mussinan"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Computer-aided Organic Synthesis as a Tool for Generation of Potentially New Flavoring Compounds from Ascorbic Acid
Autor:
Fereidoon Shahidi
,
Chi-Tang Ho
,
E. Tratras Contis
,
C. J. Mussinan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::647a06b2b5fa1c44280fa0916b4c0b47
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00081
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
In Vitro Study of Phloretin-induced Cell Death Effects in Human Liver Cancer Cells Through Inhibition of Type II Glucose Transporter
Autor:
E. Tratras Contis
,
Chi-Tang Ho
,
Fereidoon Shahidi
,
C. J. Mussinan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::019e850f9f22ad16af62df08a365f228
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00400
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Study on the Interaction of Selected Phenolic Acids with Bovine Serum Albumin
Autor:
Fereidoon Shahidi
,
C. J. Mussinan
,
Chi-Tang Ho
,
E. Tratras Contis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::54511a3a532367041419e72363c14681
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00308
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Resveratrol, Peanut Sprout and Stilbenoids as Bioactive Ingredients Used for Development of Functional Foods or Dietary Supplements
Autor:
Fereidoon Shahidi
,
E. Tratras Contis
,
C. J. Mussinan
,
Chi-Tang Ho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1c275d355316d6d8c8d175e3f1712bf1
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00322
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Taste Relaxation Effect
Autor:
Chi-Tang Ho
,
E. Tratras Contis
,
C. J. Mussinan
,
Fereidoon Shahidi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9857d9b8b7b948292ce4b8744b5a02e5
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00224
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Evaluation of Solid Phase Extraction-direct Microvial Insert Thermal Desorption for Volatile Analysis in Berry Fruits
Autor:
C. J. Mussinan
,
Chi-Tang Ho
,
Fereidoon Shahidi
,
E. Tratras Contis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::422a300eee0bf785be6e50bd9b5a9344
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00028
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Native vs Extracted Essential Oil: From Chemical Composition to Biological Activities
Autor:
Fereidoon Shahidi
,
C. J. Mussinan
,
E. Tratras Contis
,
Chi-Tang Ho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::46cfb4ce7b24f3486f3c8318c232cce5
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00369
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Measurement of Flavor Release from the Microencapsulated Products
Autor:
Chi-Tang Ho
,
Fereidoon Shahidi
,
C. J. Mussinan
,
E. Tratras Contis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::68808823c11cc0f85b90e12fa6c697b9
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00264
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Flavor and Aroma Evaluation of Foods: The Role of the Flavorist in Food Product Development
Autor:
Fereidoon Shahidi
,
Chi-Tang Ho
,
E. Tratras Contis
,
C. J. Mussinan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f9d1390b6dd1ab5b877813e512ce89b8
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00055
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Aroma Profile of Vanilla in Bourbon Beans
Autor:
Fereidoon Shahidi
,
E. Tratras Contis
,
C. J. Mussinan
,
Chi-Tang Ho
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::16a001ab5df5436ebb667f4d73b537b1
https://doi.org/10.1039/9781849731782-00139
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[11]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
68
chemistry
41
food science
27
biology
21
chemistry.chemical_compound
20
biology.organism_classification
16
aroma
14
chromatography
14
flavor
11
business
11
horticulture
9
botany
9
business.industry
9
medicine
8
plant composition
7
environmental chemistry
7
flavour
6
biochemistry
6
chemical composition
6
food
6
materials science
5
analytical chemistry
5
gas chromatography-mass spectrometry
5
medicine.medical_treatment
5
organic chemistry
4
fermentation
4
food.ingredient
4
gas chromatography
4
mathematics
4
ripening
3
antioxidant
3
cheesemaking
3
chemistry (relationship)
3
chemistry.chemical_classification
3
composition (visual arts)
3
engineering
3
fish <actinopterygii>
3
law
3
law.invention
3
media_common
3
media_common.quotation_subject
3
quality (business)
3
solid-phase microextraction
3
taste
2
acetaldehyde
2
biology.protein
2
biotechnology
2
characterization (materials science)
2
cheese ripening
2
electronic nose
2
environmental science
Zdroj
102
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......