Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"C. Hodapp"'
Autor:
H. Titéca, Francis Raul, Karlis Briviba, Andrea Hartwig, Henry Delincée, D. Burnouf, Michel Miesch, Christiane Soika, D. Werner, Peter Horvatovich, Eric Marchioni, Anke Pelzer, C. Hodapp
Publikováno v:
Food and chemical toxicology, 45(12), 2581-2591. PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD
Food irradiation has been considered as a safe processing technology to improve food safety and preservation, eliminating efficiently bacterial pathogens, parasites and insects. This study aims to characterize the toxicological potential of 2-alkylcy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
William C. Hodapp
Publikováno v:
Design. 56:152-153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.