Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"C. Herraud"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 100:585-595
In many productions, Arthrospira sp. biomass is dried in cylinders or layers form. Drying involves shrinkage that changes organoleptic qualities and aspects. To understand the change, similar production forms and sizes were convective dried at 45 °C
Autor:
Jean Koulidiati, Hélène Desmorieux, F. Hernandez, A.O. Dissa, Jamel Madiouli, C. Herraud, P.W. Savadago, B.G. Segda
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 100:567
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.