Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"C. Hernangomez de Alvaro"'
Autor:
A. Laffitte, M. Gibbs, C. Hernangomez de Alvaro, J. Addison, Z. N. Lonsdale, M. G. Giribaldi, A. Rossignoli, T. Vennegeerts, M. Winnig, B. Klebansky, J. Skiles, D. W. Logan, S. J. McGrane
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Abstract Kokumi taste is a well-accepted and characterised taste modality and is described as a sensation of enhancement of sweet, salty, and umami tastes. The Calcium Sensing Receptor (CaSR) has been designated as the putative kokumi taste receptor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb66a2a9c4fa48c5966d40a7ac48e33e
Autor:
J. Addison, C. Hernangomez de Alvaro, T. Vennegeerts, Scott Joseph Mcgrane, B. Klebansky, Darren W. Logan, M. Winnig, Z. N. Lonsdale, Matthew Ronald Gibbs, M. G. Giribaldi, A. Rossignoli, A. Laffitte, Jerry Wallace Skiles
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-17 (2021)
Kokumi taste is a well-accepted and characterised taste modality and is described as a sensation of enhancement of sweet, salty, and umami tastes. The Calcium Sensing Receptor (CaSR) has been designated as the putative kokumi taste receptor for human
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.