Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"C. HERMANTO"'
Publikováno v:
Applied Ecology and Environmental Research. 20:5197-5207
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :315-322
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1172:012036
The current research aimed to gather information of pests’ population in cabbage crops that were cultivated using the organic and conventional farming system in three consecutive months. Cabbages were planted every month for 3 consecutive months fr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 762:012018
The phenotypic performances have formed the basis for genetic purity evaluation. However, the phenotypic based the genetic purity assessment are time-consuming, expensive, and not stable due to a great environmental effect on traits expression. While
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 752:012045
True Shallot Seed (TSS) is an alternative source of shallot (Allium cepa var. ascalonicum) seeds. The constraint of TSS production currently being developed is bulb seeds availability which is limited in a timely manner, amount and quality. The study
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 648:012056
This study aim was to obtain a potato farming conservation technology package that can increase productivity and income of potato farming, and to reduce soil erosion rate. The research had been conducted at area of 15,000 m2 in the sloping upland of
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 653:012150
Shallot (Allium ascalonicum L) is subjected to attack by a number of diseases caused by fungi, bacteria, and viruses which are the major constraints for higher production. Among the several diseases which attacked shallot, purple blotch disease of sh