Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"C. Ginies"'
Autor:
A, Cosson, E, Meudec, C, Ginies, A, Danel, P, Lieben, N, Descamps, V, Cheynier, A, Saint-Eve, I, Souchon
Publikováno v:
Food Chemistry. 385:132615
Pea protein isolates contain high-quality plant protein. However, they have sensory drawbacks, notably bitterness and astringency, that have limited their use in commercial foods. This study's aim was thus to identify the main phytochemicals in pea-b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Kennedy, P. Bally, C. Ginies, Philippe Gérard, Aurélia Bruneau, Nicolas Pons, Jean-Charles Martin
Publikováno v:
Nutrition Clinique et Métabolisme. 28:S63-S64
Introduction et but de l’etude 3 millions de personnes a travers le monde meurent chaque annee des consequences de l’obesite et du surpoids. Des etudes menees sur des souris conventionnelles soumises a un regime hyperlipidique ont permis de const
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Xenobiotica
Xenobiotica, Taylor & Francis, 2002, 32 (12), pp.1127-1138. ⟨10.1080/0049825021000017902⟩
Xenobiotica 12 (32), 1127-1138. (2002)
Xenobiotica, Taylor & Francis, 2002, 32 (12), pp.1127-1138. ⟨10.1080/0049825021000017902⟩
Xenobiotica 12 (32), 1127-1138. (2002)
International audience; 1. Diallyl disulphide (DADS), a compound formed from the organosulphur compounds present in garlic, is known for its anticarcinogenic effects in animal models. 2. The aim was to identify and analyse the metabolites produced in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e577495b87ecfb88d492602987bb262
https://hal.inrae.fr/hal-02682483
https://hal.inrae.fr/hal-02682483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.