Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"C. Daccarett"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 62, Iss 3, Pp 337-343 (2011)
The effect of garlic on the quality and stability of olive paste was evaluated. A control paste (Pc) was prepared based on a Sevillana olive variety, the other was identical to Pc with 0.5g/100g of garlic (Pa). Microbiological, physicochemical and se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/993749d9d77f47baa174ada8f7d253fa
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 62 No. 3 (2011); 337-343
Grasas y Aceites; Vol. 62 Núm. 3 (2011); 337-343
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 62, Iss 3, Pp 337-343 (2011)
Grasas y Aceites; Vol. 62 Núm. 3 (2011); 337-343
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 62, Iss 3, Pp 337-343 (2011)
The effect of garlic on the quality and stability of olive paste was evaluated. A control paste (Pc) was prepared based on a Sevillana olive variety, the other was identical to Pc with 0.5g/100g of garlic (Pa). Microbiological, physicochemical and se
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6136a5a5a9914c7ced48a7d0d26f96bd
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1332
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1332
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.