Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"C. Copetti"'
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 21, Iss 4, Pp 555-562 (2011)
Sabendo da reduzida disponibilidade de produtos especÃï¬ cos e indispensáveis para a melhoria da qualidade de vida de pacientes celÃacos, este trabalho teve como objetivo elaborar dois tipos de massa para macarrão caseiro como alternati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/453838736745488b81d2aed49431cfeb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Earth System Science. 130
The use of interpolated digital elevation models (DEM) obtained from free low-resolution satellite images is a typical solution for soil erosion modelling. However, this method may result in loss of surface details, especially in small catchments. Th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caroline Pagnossim Boeira, Sabrina Sauthier Monteiro, Nelcindo Nascimento Terra, Marcela Bromberger Soquetta, C. Copetti, Claudia Severo da Rosa, Polli Va
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
The aim of his study was to prepare ham pâte with added kiwi fruit skin (Actinidia deliciosa) to evaluate its effect as a natural antioxidant, to check the stability of the pâte during storage, and to assess its acceptability. The treatments were a
Autor:
G.S. Borges, Luciano Valdemiro Gonzaga, J. L. Barcelos-Oliveira, Roseane Fett, Fabiano Cleber Bertoldi, C. Copetti
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :367-374
Antioxidant activity in fruits is directly related to the presence of phenolic compounds. Flavonoids, anthocyanins and some phenolic acids are present in high amounts in strawberries. However, the concentration of these compounds can vary depending o
Autor:
Frederik Arning, C. Copetti, M. Feldhaus, L.M. Augustin, H. Scholten, M. Fleuster, T. Grahl, M.N. Zell
Publikováno v:
Energy Procedia. 27:691-696
Back contact cells and modules using the metal wrap through technology (MWT) in conjunction with conducting Back Contact Foils (BCF) have recently gained a lot of interest in the industry.This technology does not suffer from some of the most severe f
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 21, Iss 4, Pp 555-562 (2011)
Sabendo da reduzida disponibilidade de produtos especÃï¬ cos e indispensáveis para a melhoria da qualidade de vida de pacientes celÃacos, este trabalho teve como objetivo elaborar dois tipos de massa para macarrão caseiro como alternati