Zobrazeno 1 - 10
of 366
pro vyhledávání: '"C. Cocito"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 49:5397-5408
Experiments were designed to demonstrate the actual contribution of yeast in the formation of the primary aroma during the vinification of neutral grapes. Ruché was chosen as the model wine to study because of its unique fragrance. A yeast strain sp
Publikováno v:
Food Chemistry. 52:311-320
The aromatic compounds of must and wine were extracted with a new rapid method using ultrasound. The new technique, showing good recovery, linearity and reproducibility for most of the compounds, together with rapidity and simplicity, has proven itse
Publikováno v:
Journal of Wine Research. 6:143-151
High hydrostatic pressure (up to 1000 MPa) is a new microbiological stabilisation process that can contribute to wine and grape must stabilisation. Experiments on grape must and wine microbiological stabilisation using high pressures were undertaken.
Autor:
C. Cocito, C. Delfini
Publikováno v:
Food Chemistry. 50:297-305
A rapid and simplified technique was studied for simultaneous profiling of free and bound fatty acid and sterol contents of must and yeast by capillary gas chromatography. The protocol was designed to efficiently separate, identify, and accurately qu
Publikováno v:
Chromatographia. 37:525-533
Capillary SFC with supercritical CO2 as mobile phase and flame ionization detection was adopted to separate and determine triacylglycerols in vegetable and fish oils. The effect on separation of many experimental variables has been checked along with
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 44:452-458