Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"C. Charrié"'
The characteristics of a flour, such as how much water it absorbs to achieve optimum dough consistency, and the resultant stability of the dough during mixing, are important measures of its quality. This information is of great importance to millers
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::80403558a21aff8a4cad8b250f796f7a
https://doi.org/10.1533/9781845690632.7.276
https://doi.org/10.1533/9781845690632.7.276
Autor:
J. Bronuzzi, D. Bouvet, C. Charrier, F. Fournel, M. F. García, A. Mapelli, M. Moll, E. Rouchouze, J. M. Sallese
Publikováno v:
AIP Advances, Vol 9, Iss 2, Pp 025307-025307-9 (2019)
Wafer bonding is an established technology for the manufacturing of silicon-on-insulator (SOI) substrates, micro-electromechanical systems (MEMS) and microfluidic devices. Low temperature direct bonding techniques can be of particular interest for th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c83b57028a7d430085a16c3c883a9d26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.