Zobrazeno 1 - 10
of 679
pro vyhledávání: '"C. Cerletti"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M Bonaccio, A Di Castelnuovo, S Costanzo, E Ruggiero, S Esposito, M Persichillo, C Cerletti, MB Donati, G de Gaetano, L Iacoviello
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 32
Background Vegetarians diets are characterized by the absence of some animal foods (e.g. red and processed meats), and a high consumption of plant-based foods. However, plant-based foods can include foods with varying nutritional value and health eff
Autor:
M Bonaccio, A Di Castelnuovo, S Costanzo, E Ruggiero, S Esposito, M Persichillo, C Cerletti, MB Donati, G de Gaetano, L Iacoviello
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 32
Background Ultra-processed food (UPF) is a major public health concern being reportedly associated with increased risk of non-communicable diseases and lower survival. However, most of the epidemiological evidence has been almost exclusively provided
Autor:
A Gialluisi, F Bracone, S Costanzo, A Di Castelnuovo, S Orlandi, A De Curtis, C Cerletti, MB Donati, G de Gaetano, L Iacoviello
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 32
Background Depression has been associated with increased hospitalization and mortality risk, especially for cardiovascular causes. We previously found a composite circulating inflammation score (INFLA-score) to explain part of this link, although the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.B. Donati, A. Di Castelnuovo, Marialaura Bonaccio, G. de Gaetano, S. Costanzo, Simona Esposito, Mariarosaria Persichillo, Licia Iacoviello, Emilia Ruggiero, Marco Olivieri, C. Cerletti
Publikováno v:
Public Health Nutrition
Objective:To evaluate changes in ultra-processed food (UPF) intake and its major correlates during the first Italian lockdown (9 March–3 May 2020).Design:Retrospective observational study.Setting:Italy.Participants:We analysed 2992 subjects (mean a