Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"C. Carrino"'
Autor:
M. Primé Tous, G. Anmella, X. Segú, M.D.R. Fernández Canseco, C. Carrino, M. Villegas, V. Vicens, J. Blanch, M. Cavero, E. Vieta, D. Hidalgo-Mazzei
Publikováno v:
European Psychiatry, Vol 65, Pp S575-S575 (2022)
Introduction The COVID-19 pandemic has caused a significant impact on the mental health of health workers that has brought many hospitals to launch immediate preventive mental health programs. Objectives (1) To adapt and enhance a smartphone app (PR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c48ae0ef65184c7d96f561a0a35b0639
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 9 (2022)
Understanding how RNAs interact with proteins, RNAs, or other molecules remains a challenge of main interest in biology, given the importance of these complexes in both normal and pathological cellular processes. Since experimental datasets are start
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc904e44499e4fdf8f2403b40ce418ba
Publikováno v:
Small ruminant research 135 (2016): 85–89. doi:10.1016/j.smallrumres.2015.12.011
info:cnr-pdr/source/autori:E. Vagnoni, C. Carrino, N. Dibenedetto, E. Pieragostini, B. Consenti/titolo:The enhancement of native sheep's wool: Three case studies from some Italian regions/doi:10.1016%2Fj.smallrumres.2015.12.011/rivista:Small ruminant research/anno:2016/pagina_da:85/pagina_a:89/intervallo_pagine:85–89/volume:135
info:cnr-pdr/source/autori:E. Vagnoni, C. Carrino, N. Dibenedetto, E. Pieragostini, B. Consenti/titolo:The enhancement of native sheep's wool: Three case studies from some Italian regions/doi:10.1016%2Fj.smallrumres.2015.12.011/rivista:Small ruminant research/anno:2016/pagina_da:85/pagina_a:89/intervallo_pagine:85–89/volume:135
In a few decades, the downturn of the traditional textile sector, the spreading of synthetics fibers and the fierce competition of major wool producing countries converted the Italian wool from an income opportunity to a problem to deal with. In fact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fbe411a2a52678fff06e0dcad858e60a
https://publications.cnr.it/doc/349572
https://publications.cnr.it/doc/349572
Publikováno v:
Food Chemistry. 89:139-147
Appreciation of qualified national products, together with a guaranteed reference for consumers, has become necessary in the field of dairy products. Indeed, the Protected Designation of Origin (PDO) trademark has been assigned to numerous cheeses, s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.