Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"C. Callot"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Callot-Mellot
Publikováno v:
Archives of Dermatology. 133:1122-1126
Autor:
Barbara Gouble, Mathilde Causse, Benoît Valot, Jean-Paul Bouchet, C. M. C. G. Renard, Mireille Faurobert, C. Callot, David Page, A. Kretzschmar
Publikováno v:
Planta
Planta, Springer Verlag, 2010, 232 (2), pp.483-500. ⟨10.1007/s00425-010-1184-z⟩
Planta, Springer Verlag, 2010, 232 (2), pp.483-500. ⟨10.1007/s00425-010-1184-z⟩
International audience; When stored at low temperature, tomato fruits exhibit chilling-injury symptoms such as rubbery texture and irregular ripening. In order to identify proteins related to chilling tolerance, we compared two tomato near isogenic l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::190647022296e587d939a54b7586ee85
https://hal.inrae.fr/hal-02662653
https://hal.inrae.fr/hal-02662653