Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"C. Branzell"'
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta. 529:47-51
The illegal use of antibiotics such as tetracyclines in honey production has recently been focused. The need for simple test methods has resulted in the development of a dipstick-test based on receptor binding, Tetrasensor ® , Unisensor, Belgium. In
Autor:
C Branzell, Karl-Erik Hellenäs
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 80:549-554
Twelve laboratories participated in a collaborative study to evaluate precision parameters of a liquid chromatographic method for analysis of the glycoalkaloids α-solanine and α-chaconine in potato tubers. Samples consisted of frozen potato tuber h
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 67:125-128
Samples of Swedish domestic early potatoes were collected from whole-salers and analysed for their content of glycoalkaloids (GA), α-solanine and α-chaconine, using a modified HPLC procedure. The varieties included were, in order of increasing GA c
Autor:
C. Branzell, K. Granelli
Publikováno v:
Analytica chimica acta. 586(1-2)
A new approach for simple and rapid multi-residue screening of antibiotics in muscle and kidney by liquid chromatography–tandem mass spectrometry (LC–MS/MS) is described. Nineteen analytes from five classes of antibiotics, i.e. tetracyclines, sul
Autor:
K E, Hellenäs, C, Branzell
Publikováno v:
Journal of AOAC International. 80(3)
Twelve laboratories participated in a collaborative study to evaluate precision parameters of a liquid chromatographic method for analysis of the glycoalkaloids alpha-solanine and alpha-chaconine in potato tubers. Samples consisted of frozen potato t
Autor:
H, Johnsson, C, Branzell
Publikováno v:
International journal for vitamin and nutrition research. Internationale Zeitschrift fur Vitamin- und Ernahrungsforschung. Journal international de vitaminologie et de nutrition. 57(1)
The riboflavin content of commercial products of different origin was determined by reversed phase liquid chromatography. The method was compared with a standard microbiological assay with Lactobacillus casei. A comparison between the two methods gav
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.