Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"C. Bennetau-Pelissero"'
Autor:
J. Perrot, C. Bennetau-Pelissero, G. Miremont-Salamé, F. Petitet, S. Cluzet, H. Peyrouzet, L. Letinier
Publikováno v:
Phytomedicine Plus, Vol 2, Iss 3, Pp 100324- (2022)
Background: According to the WHO, about 60% of the world's population currently uses traditional herbal remedies as complementary or alternative medicine and 80% of the population in developing countries depends almost totally on them for their prima
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc8cf8dc96974e08b8a02f6556aa2ed0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Babin, C. Bennetau-Pelissero, V. Lamothe, Svitlana Shinkaruk, J. M. Schmitter, B. Bennetau
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :247-252
Isoxanthohumol is a weak estrogenic prenylflavanone from hop that possesses anti-carcinogenic effects. It is also a precursor of 8-Prenylnaringenin. A carboxylic acid hapten of prenylflavanone was synthesized with a spacer arm of 2 carbons at the C4'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Analusis. 28:763-775
Phytoestrogens are estrogens present in various plants some of which enter human consumption. They belong to different chemical family such as isoflavone, coumestane, resorcilic acid lactones, stylbens and lignans. In plants as in animal fluids they
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Bennetau Pelissero, Mylène Potier, Valérie Lamothe, Patrick Sauvant, Véronique Coxam, J. Mathey
Publikováno v:
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Elsevier, 2006, 41 (3), pp.957-965. ⟨10.1016/j.jpba.2006.01.051⟩
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Elsevier, 2006, 41 (3), pp.957-965. ⟨10.1016/j.jpba.2006.01.051⟩
Soy food or food supplements based on soy containing isoflavones (Isos) are increasingly available in Western countries. However, the variability of Isos levels in urine and plasma in humans during chronic ingestion is poorly documented. Nevertheless
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ca75de954cefdb1e6c983d4bcfa35bb6
https://hal.inrae.fr/hal-02668497
https://hal.inrae.fr/hal-02668497