Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"C. Bavaresco"'
Autor:
R.C. Dias, E.L. Krabbe, C. Bavaresco, T.B. Stefanello, V.L. Kawski, J.C. Panisson, A. Maiorka, V.F.B. Roll
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 4, Pp 2033-2040 (2020)
Many requirements are necessary to meet the European Union rules to export poultry, including the amount of physiological water and water-protein ratio (WPR) in carcasses. Therefore, the aim of this study was to identify if strain, nutrition, and age
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/897a0a706d564505822908f57423d321
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 70, Iss 4, Pp 1282-1292
RESUMO Objetivou-se avaliar os efeitos do óleo ácido de soja (OAS) sobre coeficientes de extinção específica da oxidação (K232 e K270) e a metabolizabilidade das dietas e o desempenho produtivo em codornas. Um total de 80 codornas de duplo pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fa78d32875f47c48cbcd8061bafb7b3
Autor:
P.G.d.S. Pires, C. Bavaresco, G.d.S. Oliveira, C. McManus, V. Machado dos Santos, I. Andretta
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:605-612
This study aimed to compare and evaluate the effects of different protein coatings on maintaining the quality of eggs stored for six weeks at 20 °C. 308 brown table eggs from ISA Brown hens were used for four treatments: uncoated eggs, coated with r
Publikováno v:
World's Poultry Science Journal. 78:751-763
Publikováno v:
69a Congresso Brasileiro 27° Congresso Latinoamericano de Coloproctologia 2021.
Autor:
P. G. S. PIRES, C. BAVARESCO
Egg storage conditions, including sales locations, are a determining factor in maintaining the internal quality of eggs. Although eggs are an excellent protein source, they are a perishable product. The aim of this study is to investigate the quality
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d08f5d53668ac8a34fb1fd585766632f
https://doi.org/10.53934/9786599539633-77
https://doi.org/10.53934/9786599539633-77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Oral and Maxillofacial Surgery. 48:238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.