Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"C. Baglietto"'
Background: Meat and fish intakes have been associated with various chronic diseases. The use of specific biomarkers may help to assess meat and fish intake and improve subject classification according to the amount and type of meat or fish consumed.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::47e089fe6818c50b03d67373ae066f8b
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2988036
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2988036
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 19:911-924
An ion interaction method is presented for the simultaneous separation of herbicides belonging to different structural classes. Phenylurea-, triazine- and phenoxyacid derivatives are considered and the method is applied in the analysis of typical Ita
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.