Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"C. Arneodo"'
Interfacial Tension Behavior of Citrus Oils Against Phases Formed by Complex Coacervation of Gelatin
Publikováno v:
ACS Symposium Series ISBN: 9780841214828
Flavor Encapsulation
Flavor Encapsulation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::004ff3648c6f18732713648959fce838
https://doi.org/10.1021/bk-1988-0370.ch015
https://doi.org/10.1021/bk-1988-0370.ch015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SARA J. RISCH, GARY A. REINECCIUS, Ronald J. Versic, Melanie M. Kenyon, Robert J. Anderson, William E. Bangs, G. E. Inglett, P. Gelbman, F. Thevenet, P. C. Trubiano, N. L. Lacourse, M. H. Anker, Y. I. Chang, J. Scire, B. Jacobs, Lisa L. Westing, Fred Caporaso, Alan H. King, C. Arneodo, A. Baszkin, J.-P. Benoit, Curt Thies, L. Szente, J. Szejtli, David M. Jones, Marcus Karel, Robert Langer