Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"C. Arlotta"'
Autor:
M.C. Strano, M. Allegra, C. Arlotta, S. Fabroni, C. Licciardello, S. Mangiameli, D. Pietro Paolo, G. Russo, F. Salonia, N. Timpanaro, M. Caruso
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :383-394
Autor:
M. Di Guardo, M. Moretto, M. Moser, C. Catalano, M. Troggio, Z. Deng, A. Cestaro, M. Caruso, G. Distefano, R. Russo, S. di Silvestro, C. Arlotta, D.P. Paolo, G. Russo, S. La Malfa, L. Bianco, A. Gentile
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3db45c5dfbfbe4a97d9fb045d54018b8
https://hdl.handle.net/20.500.11769/558226
https://hdl.handle.net/20.500.11769/558226
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta horticulturae 1284 (2020): 271–277. doi:10.17660/ActaHortic.2020.1284.36
info:cnr-pdr/source/autori:Genovese, C.; Leonardi, C.; Arlotta, C.; Venticinque, M.; Toscano, V.; Raccuia, S. A./titolo:Bioactive compounds in pollen of Cynara cardunculus var. altilis: first results/doi:10.17660%2FActaHortic.2020.1284.36/rivista:Acta horticulturae/anno:2020/pagina_da:271/pagina_a:277/intervallo_pagine:271–277/volume:1284
info:cnr-pdr/source/autori:Genovese, C.; Leonardi, C.; Arlotta, C.; Venticinque, M.; Toscano, V.; Raccuia, S. A./titolo:Bioactive compounds in pollen of Cynara cardunculus var. altilis: first results/doi:10.17660%2FActaHortic.2020.1284.36/rivista:Acta horticulturae/anno:2020/pagina_da:271/pagina_a:277/intervallo_pagine:271–277/volume:1284
Artichoke and cardoon, typical vegetables of the Mediterranean environment, are known for their high content of biologically active metabolites. These compounds have long been investigated in all parts of the plant (stalks, leaves, heads), but pollen
Publikováno v:
Acta horticulturae 1284 (2020): 255–262. doi:10.17660/ActaHortic.2020.1284.34
info:cnr-pdr/source/autori:Genovese, C.; Arlotta, C.; Venticinque, M.; Calderaro, P.; Raccuia, S. A./titolo:Chemical characterization of Sicilian commercial cardoon honeys/doi:10.17660%2FActaHortic.2020.1284.34/rivista:Acta horticulturae/anno:2020/pagina_da:255/pagina_a:262/intervallo_pagine:255–262/volume:1284
info:cnr-pdr/source/autori:Genovese, C.; Arlotta, C.; Venticinque, M.; Calderaro, P.; Raccuia, S. A./titolo:Chemical characterization of Sicilian commercial cardoon honeys/doi:10.17660%2FActaHortic.2020.1284.34/rivista:Acta horticulturae/anno:2020/pagina_da:255/pagina_a:262/intervallo_pagine:255–262/volume:1284
Honey is known as source of natural antioxidants with application in human health. The antioxidant capacity is strongly related to the chemical composition that varies with the botanical origin, seasonal and environmental factors. Among the typical v
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Berti, Carlo Contini, Marcello Piacenti, Baratto Mt, A. Pozzolini, Levorato D, C. Arlotta, L. Paperini, Andrea Biagini, M. G. Bongiorni, G. Kraft
Publikováno v:
Clinical Cardiology. 15:529-533
The association of ventricular arrhythmias and myocardial dysfunction could be considered an early step toward cardiomyopathy; therefore, we studied 28 patients in NYHA class I and II, characterized by complex ventricular arrhythmias (VA) on 24-h Hol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.