Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"C. Aoyagi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Matsuura, T. Sanada, Y. Amagasa, Takayuki Nakamura, Y. Kawashima, N. Takita, H. Gonda, M. Fukuda, H. Tamura, M. Kobayashi, Y. Suto, K. Konuma, K. Kobayashi, A. Hasegawa, M. Ikeda, A. Suzuki, M. Shimura, S. Shibata, C. Aoyagi, Yoichi Kon
Publikováno v:
Annals of Oncology. 29:viii573
Publikováno v:
Biotechnology and Bioprocess Engineering. 15:273-276
In vivo folding of many proteins can be facilitated by growth temperature, extent of induction, and molecular chaperones, which prevent over-expressed protein from being trapped into insoluble inclusion bodies. In the present report, we describe the