Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"C. Antonini"'
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 327-329 (2010)
Polyunsaturated fatty acids affect bacterial and protozoal population, inducing important modifications in rumen metabolism. The aim of this study was to investigate the effect of linseed extrusion on in situ ruminal degradability and microbial numbe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30fdda0db5ce4029ba3cd47075488e37
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 4, Iss 2s, Pp 401-403 (2010)
Roe deer (Capreolus capreolus), fallow deer (Dama dama) and mouflon (Ovis musimon) are among the most common wild ungulates in Italy and frequently their home ranges overlap. Despite the fact that roe deer is classified as concentrate selector (Hofma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/390c997d7d494f1aa4da6e070ec25380
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Surface Wettability Effect on Phase Change ISBN: 9783030829919
Ice formation on surfaces is a common phenomenon occurring in the presence of water at temperatures below the freezing point, and can negatively impact many aspects of our lives. Atmospheric icing, which forms due to the natural presence of water as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fe47a497d63e1b8d54b7a67e06e41dac
https://doi.org/10.1007/978-3-030-82992-6_8
https://doi.org/10.1007/978-3-030-82992-6_8