Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"C. A. Gomez-Aldapa"'
Autor:
Teresa Romero-Cortes, C. Paz-Camacho, G.C. Rodríguez-Jimenes, Victor Hugo Pérez-España, Jaime Alioscha Cuervo-Parra, M. A. Morales-Ovando, Pablo A. López-Pérez, V.J. Robles-Olvera, C. A. Gomez-Aldapa
Publikováno v:
International Journal of Bio-resource and Stress Management. 10:046-052
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. López-Perea, F. A. Guzmán-Ortiz, A. D. Román-Gutiérrez, J. Castro-Rosas, C. A. Gómez-Aldapa, M. L. Rodríguez-Marín, R. N. Falfán-Cortés, L. G. González-Olivares, J. G. Torruco-Uco
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 646-658 (2019)
Extracts of wheat bran and barley husk with solvents of different polarity were analyzed to determine the concentration of bioactive compounds (phytic acid, saponins, flavonoids, total phenolic compounds and phenolic profile) and their antioxidant ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7764f493c284154bfe8734a37557144