Zobrazeno 1 - 10
of 1 168
pro vyhledávání: '"C. Lamberti"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Doublier, S. Cirrincione, R. Scardaci, C. Botta, C. Lamberti, F. Di Giuseppe, S. Angelucci, K. Rantsiou, L. Cocolin, E. Pessione
Publikováno v:
Microbiological research
260 (2022): 1–12. doi:10.1016/j.micres.2022.127012
info:cnr-pdr/source/autori:S. Doublier a S. Cirrincione b R. Scardaci b C. Botta c C. Lamberti d F. Di Giuseppe e,f S. Angelucci e,f K. Rantsiou c L. Cocolin c E. Pessione b/titolo:Putative probiotics decrease cell viability and enhance chemotherapy effectiveness in human cancer cells: role of butyrate and secreted proteins/doi:10.1016%2Fj.micres.2022.127012/rivista:Microbiological research (Print)/anno:2022/pagina_da:1/pagina_a:12/intervallo_pagine:1–12/volume:260
260 (2022): 1–12. doi:10.1016/j.micres.2022.127012
info:cnr-pdr/source/autori:S. Doublier a S. Cirrincione b R. Scardaci b C. Botta c C. Lamberti d F. Di Giuseppe e,f S. Angelucci e,f K. Rantsiou c L. Cocolin c E. Pessione b/titolo:Putative probiotics decrease cell viability and enhance chemotherapy effectiveness in human cancer cells: role of butyrate and secreted proteins/doi:10.1016%2Fj.micres.2022.127012/rivista:Microbiological research (Print)/anno:2022/pagina_da:1/pagina_a:12/intervallo_pagine:1–12/volume:260
Recent advances have highlighted probiotic role in preventing colorectal cancer, by promoting differentiation, inhibiting proliferation, and inducing apoptosis in colonocytes. Here, three ascertained probiotics (L. rhamnosus GG ATCC 53103, L. reuteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::351e2d91f94636bbed3f3e07831b63c2
http://hdl.handle.net/2318/1869691
http://hdl.handle.net/2318/1869691
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Della-Corte, S. Gentile, V. Di Blasi, G. Guarino, M. Corigliano, G. Cozzolino, A. Fasolino, C. Martino, M.R. Improta, D. Oliva, C. Lamberti, A. Vecchiato, S. Vaia, E. Satta, C. Romano, C. Alfarone, F. Strollo, C. Brancato, C. Lambersi, C. Mosca, L.A. Stile, A. Vetrano, E. Visconti, D. Battipaglia, I. Cecco, E. Della Monica, M.G. Di Capua, C. Palmieri, R. Procida, F. Viesti
Publikováno v:
Diabetes & Metabolic Syndrome: Clinical Research & Reviews. 14:225-227
Opposed to whole wheat (WWP), traditional pizza (TP) is loved by patients with type 1 diabetes mellitus (T1DM) despite causing hyperglycemia. 50 well-trained T1DM patients had higher glucose levels after TP than after WWP or mixed flour pizza, which
Autor:
Y Hazewinkel, C Lamberti, E. Dekker, Ns. Mostafavi, Maria Pellise, Bbsl Houwen, JJ Koornstra, Liseth Rivero-Sánchez, Jla Vleugels, Sapna Syngal, Elena M. Stoffel, Jasmijn F. Haanstra, Robert Hüneburg
Publikováno v:
ESGE Days.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.