Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"C.‐J. Linde"'
Autor:
Michael W. Graham, Klaus Butterbach-Bahl, C. J. Linde du Toit, Daniel Korir, Sonja Leitner, Lutz Merbold, Ackim Mwape, Phyllis W. Ndung’u, David E. Pelster, Mariana C. Rufino, Tony van der Weerden, Andreas Wilkes, Claudia Arndt
Publikováno v:
Frontiers in Soil Science, Vol 2 (2022)
Livestock are an important source of livelihoods in agricultural systems in sub-Saharan Africa (SSA), while also being the largest source of national greenhouse gas (GHG) emissions in most African countries. As a consequence, there is a critical need
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/573abf90b30c4c8a92ea09e0ec2a7201
Autor:
Graham, Michael W., Butterbach-Bahl, Klaus, du Toit, C. J. Linde, Korir, Daniel, Leitner, Sonja, Merbold, Lutz, Mwape, Ackim, Ndung’u, Phyllis W., Pelster, David E., Rufino, Mariana C., van der Weerden, Tony, Wilkes, Andreas, Arndt, Claudia
Publikováno v:
Frontiers in Soil Science. 2
Livestock are an important source of livelihoods in agricultural systems in sub-Saharan Africa (SSA), while also being the largest source of national greenhouse gas (GHG) emissions in most African countries. As a consequence, there is a critical need
Publikováno v:
Acta Ophthalmologica. 54:507-516
The effect of alcohol intake on readaptation time (RAT) after phto stress is studied. Ten healthy subjects were given 0.72 g alcohol per kg body weight to be consumed within 20 min. The tests were made during a total period of 11–12 h. The findings
Publikováno v:
Acta Ophthalmologica. 57:145-150
The readaptation time (RAT) is the interval during which a person exposed to a bright intense light flash cannot perceive a given target. In this study the target used was an optokinetic pattern and the elicited nystagmus (OKN) was registered with el
Autor:
B. Högman, T. Eriksson, L. Goldberg, Alan Wayne Jones, H. Bergman, Stefan Borg, C. J. Linde, Björn Tengroth
Publikováno v:
Psychopharmacology. 53(2)
The effect of alcohol intake on readaptation time (RAT) after photo stress is studied. Ten healthy subjects were given 0.72 g alcohol per kg body weight to be consumed within 20 min. The tests were made during a total period of 11-12 h. The findings
Publikováno v:
Lakartidningen. 75(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.