Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"C Rojas-Quintero"'
Autor:
C Zambrano, C Rojas-Quintero, M Fajardo-Guerrero, Iliana Constanza Chamorro-Tobar, Fernando Sampedro, Ana K. Carrascal-Camacho
Publikováno v:
Food Science and Technology International. 26:21-27
Salmonella spp. prevails as the main cause of raw meat foodborne illnesses. Implementation of food safety management systems such as Hazard Analysis and Critical Control Points in swine abattoirs can help to mitigate pathogen exposure. The objective
Autor:
M, Fajardo-Guerrero, C, Rojas-Quintero, I, Chamorro-Tobar, C, Zambrano, F, Sampedro, A K, Carrascal-Camacho
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional. 26(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.