Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"C Quintáns"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 15:292-300
The characterization of the north-west Spanish honeys was carried out on the basis of different parameters: density, viscosity, refractive index, glass transition temperature, pH, electrical conductivity, ash, sugars, and water activity. The influenc
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 80:26-30
The rheological properties of carboxymethyl cellulose and Arabic gum mixtures under different experimental conditions have been studied. It has been determined the influence of the shear rate on different polymers ratios in aqueous solutions upon the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 12:396-404
Influence of temperature on the viscosity of honeys was analysed in the present work. The viscosity value decreased with the increase of temperature. The effect caused by temperature in the range studied was more important in the low range of tempera
Publikováno v:
Chemical Engineering Journal. 146:16-21
Gas–liquid mass transfer has been investigated in a bubble column using non-Newtonian media and pure carbon dioxide as absorbent and gas phase, respectively. The volumetric mass transfer coefficient and gas–liquid interfacial area has been measur
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 11:773-780
The intrinsic viscosity and flow behaviour of aqueous solutions of different concentrations of Arabic gum were studied. The molecular weight of this polymer was calculated using the value of the intrinsic viscosity, employing both Huggins and Kramer