Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"C Quiñonez-Velázquez"'
Autor:
J.A Rojo-Vázquez, C Quiñonez-Velázquez, H.A Echavarria-Heras, G Lucano-Ramírez, E Godínez-Domínguez, S Ruiz-Ramírez, V.H Galván-Piña, O Sosa-Nishizaki
Publikováno v:
Revista de Biología Tropical, Vol 56, Iss 1, Pp 133-152 (2008)
In the tropical and subtropical coastal zone, were highly diverse fish communities occur, it is important to study the small scale fisheries exploiting these communities. For this study, 219 fishing days were carried out in Bahia de Navidad, Jalisco,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42258c4273a941cf9d9803ecdf1a6cc0
Autor:
MG Gluyas-Millán, C Quiñonez-Velázquez
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 22, Iss 3 (1996)
Samples of the commercial catch of mackerel Scomber japonicus from Ensenada, Vizcaíno Bay, Magdalena Bay and the Gulf of California were analyzed to show biological evidence that supports a hypothesis of two stocks of mackerel. This evidence is the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53d1fab5950b4232b2a25a403e7c5553
Autor:
C Quiñonez-Velázquez, G Chaumillon
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 22, Iss 1 (1996)
Changes in standard length of field-collected larvae and juveniles, due to preservation in 95% ethanol, were studied in haddock ranging from 2.5 to 82 mm log. Estimates of fresh standard length of haddock from ethanol-preserved specimens show that et
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce03ecad8b5f40bd95873e24314fc2ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of fish biology. 86(3)
The level of genetic homogeneity and demographic history of the Monterey Spanish mackerel Scomberomorus concolor was assessed by analyses using sequences of the mitochondrial (mt)DNA-control region of samples from the two oceanographic regions of the
Autor:
G. Chaumillon, C. Quiñonez-Velázquez
Publikováno v:
Ciencias Marinas. 22:1-8
Changes in standard length of field-collected larvae and juveniles, due to preservation in 95% ethanol, were studied in haddock ranging from 2.5 to 82 mm log. Estimates of fresh standard length of haddock from ethanol-preserved specimens show that et
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.