Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"C López-Coello"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 17, Iss 2, Pp 247-254 (2015)
Two experiments were conducted to evaluate the nutritional quality of two sources of low-oil distiller's dried grains with solubles (DDGS) and their pigmenting ability for broiler chicken skin and egg yolks. In Experiment 1, 360 Bovan-White hens betw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5288675aae7d4227ace4ae167112d159
Autor:
I. Y. Martinez Rojas, E. Ávila González, J. Arce Menocal, T. T. Dos Santos, J. Rubio Arguello, C. López Coello
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 46, Iss 1, Pp 314-321 (2018)
In an acidic pH, the phytic acid is more soluble and therefore, more susceptible to the action of an exogenous phytase (Phy). 50 Hy-Line W36 hens were randomly allocated into five treatments, each one with 10 replicates (one bird/replicate): (1) Posi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67ad864a632f48f88f0bd2d658ee7135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Y. Martinez Rojas, E Avila González, C. López Coello, J. Arce Menocal, T. T. dos Santos, J. Rubio Arguello
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research, Vol 46, Iss 1, Pp 314-321 (2018)
In an acidic pH, the phytic acid is more soluble and therefore, more susceptible to the action of an exogenous phytase (Phy). 50 Hy-Line W36 hens were randomly allocated into five treatments, each one with 10 replicates (one bird/replicate): (1) Posi
Publikováno v:
Poultry science. 98(11)
As antioxidants such as some functional oils are good candidates to mitigate heat stress, a commercial blend of functional oils (Essential, Oligo Basics USA LLC, Cary, NC; active ingredients: cashew nut shell oil and castor oil) was used to study the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Archivos de Medicina Veterinaria; Vol. 44 Núm. 1 (2012); 67-74
Universidad Nacional Autónoma de México
UNAM
Redalyc-UNAM
Archivos de Medicina Veterinaria (Chile) Num.1 Vol.44
Archivos de medicina veterinaria, Volume: 44, Issue: 1, Pages: 67-74, Published: 2012
Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo
UMICH
Redalyc-UMICH
Archivos de medicina veterinaria v.44 n.1 2012
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
Universidad Nacional Autónoma de México
UNAM
Redalyc-UNAM
Archivos de Medicina Veterinaria (Chile) Num.1 Vol.44
Archivos de medicina veterinaria, Volume: 44, Issue: 1, Pages: 67-74, Published: 2012
Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo
UMICH
Redalyc-UMICH
Archivos de medicina veterinaria v.44 n.1 2012
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
There is little information on the use of low-protein diets with the ideal protein profile for laying hen. An experiment was conducted to evaluate the layer performance of hen with low crude protein diets with the ideal protein profile. 240 hens Hy-L
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.