Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"C Kornelson"'
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 18:152-160
Acceptability of tomato fruit flavour was investigated. To vary flavour, contents of glucose, fructose and citric acid were added to diced fruit, resulting a range of 3 to 8 g reducing sugars/100 FM and 430–700 mg titratable acid/100 g FM. Signific
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 82:227-242
The influence of three concentrations of nutrient solution (electrical conductivity, EC: 1.0, 3.5 and 6.0 dS m ˇ1 ) on the sensory properties of tomato was investigated. Two tomato cultivars representing two types—a conventional round tomato (cv.
Publikováno v:
Cellular signalling. 19(5)
Phosphoinositide 3-kinases (PI3Ks) generate several distinct lipid second messengers including phosphatidylinositol (3,4,5) trisphosphate (PIP3) and phosphatidylinositol (3,4) bisphosphate PI(3,4)P2. PI(3,4)P2 is produced with distinct kinetics and b
Autor:
C. Kornelson
Publikováno v:
Food / Nahrung. 35:222-222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.