Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"C Hanim"'
Autor:
D. Rahmawati, C. Hanim
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 47, Iss 4, Pp 265-276 (2022)
This study aimed to investigate the effect of guanidinoacetic acid (GAA) with different protein levels in feed on intestinal histomorphology, serum biochemistry, and meat quality of broiler chicken. GAA is the only direct precursor of creatine and is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3eb9556ce6845e6a9db13bfaac36921
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 43, Iss 1 (2020)
Green tea leaves as a source of natural antioxidants has a huge potential to improve sausage quality from lamb meat, in line with an increase of people concern in functional food products. This study aimed to evaluate inclusion of green tea leaves (C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cd03fbacde647b9928bcf4369c0fbe5
Publikováno v:
Tropical Animal Science Journal, Vol 41, Iss 3 (2018)
This study was aimed to determine the effect of dose of gamma radiation of seeds on plant growth and plant production of Brachiaria brizantha cv. MG5 during 3 different growth phases. The variables measured were plant growth parameters (height and le
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cec1d4b426eb45bbad2165720b45a248
Publikováno v:
Food Research. 5:113-119
This research was aimed to determine the quality properties, the microstructure of chicken sausage and Thiobarbituric acid (TBA) values with locally Indonesia red beetroot powder. The main ingredients of chicken sausage-making in this research were b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 34, Iss 4, Pp 231-235 (2014)
nin level in fermentation medium (0, 0.1, 0.2, or 0.3 mg/ml), and many kinds of feed (king grass,rice bran, and king grass:rice bran, 60:40 w/w) on protozoa numbers, ammonia concentration, microbialprotein, pH and cellullase activity. Each treatment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce5f0510be0a4d5a8a0759416386c191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.