Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"C Donnay-Moreno"'
Autor:
R. Baron, M. Socol, R. Kaas, A. Arhaliass, J. Rodriguez del Pino, K. Le Roux, C. Donnay-Moreno, J.P. Bergé
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 15, Iss C, Pp 70-74 (2017)
This article complements an earlier work published in 2015 Baron et al. (2015) that showed the interest of a shrimp shells bio-refining process. We compare here the effect of eleven commercial proteases at pH 3.5 or 4.0 on a residual amount of shrimp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cef0e6b636f548c49467c330a0b34b1b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.