Zobrazeno 1 - 10
of 959
pro vyhledávání: '"C Cantoni"'
Autor:
T. Soulié, F. Vidussi, J. Courboulès, M. Heydon, S. Mas, F. Voron, C. Cantoni, F. Joux, B. Mostajir
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 21, Pp 1887-1902 (2024)
Climate change is projected to increase the frequency and intensity of extreme rainfall events in the Mediterranean region, increasing runoffs of terrestrial matter into coastal waters. To evaluate the consequences of terrestrial runoff for plankton
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8e273d957e245e98c7a27a3053a3fa5
Autor:
M. J. Hopwood, D. Carroll, T. Dunse, A. Hodson, J. M. Holding, J. L. Iriarte, S. Ribeiro, E. P. Achterberg, C. Cantoni, D. F. Carlson, M. Chierici, J. S. Clarke, S. Cozzi, A. Fransson, T. Juul-Pedersen, M. H. S. Winding, L. Meire
Publikováno v:
The Cryosphere, Vol 14, Pp 1347-1383 (2020)
Freshwater discharge from glaciers is increasing across the Arctic in response to anthropogenic climate change, which raises questions about the potential downstream effects in the marine environment. Whilst a combination of long-term monitoring prog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/858ce9160ecc47f48b3f3a765e47f819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Álvarez, H. Sanleón-Bartolomé, T. Tanhua, L. Mintrop, A. Luchetta, C. Cantoni, K. Schroeder, G. Civitarese
Publikováno v:
Ocean Science, Vol 10, Iss 1, Pp 69-92 (2014)
The Mediterranean Sea (MedSea) is considered a "laboratory basin" being an ocean in miniature, suffering dramatic changes in its oceanographic and biogeochemical conditions derived from natural and anthropogenic forces. Moreover, the MedSea is prone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/949b7e3bc6df4863a96478517ec7327f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 41-44 (2013)
Blown pack is a common alteration in chilled vacuum-packed meat. Clostridium spp. is commonly known as the causing agent of this meat spoilage. In this work we demonstrate that also heterofermentative Lactic Acid Bacteria (LAB) such as Leuconostoc sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52cbb56f4c0940bd9efae459fec8cf31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Cantoni, C. Panteghini, B. Bertasi, C. Bersani, G. Savoini, A. Baldi, S. Stella, R. Rebucci, B. Ripamonti
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 350-352 (2010)
Probiotic supplementation to animal feeds has become a standard practice in the feed industry especially since European Union banned the use of antibiotics as growth promoters. The aim of this study was to isolate and characterize mainly lactic acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/825d985eacbc47a6a3059b2d48f4b68b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 83-84 (2013)
This study is aimed at the development of a method for integrated mite control in the industrial production of speck. The investigation were carried out on the premises of five factories in the north-east of Italy. Tyrophagus putrescentiae and T. lon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2abfa45a63f34d4883a91d3c6bd29ad8