Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"C Bylund"'
Autor:
Carma L. Bylund, Taylor S. Vasquez, Emily B. Peterson, Margaret Ansell, Kevin C. Bylund, Philippa Ditton-Phare, April Hines, Ruth Manna, Naykky Singh Ospina, Robert Wells, Marcy E. Rosenbaum
Publikováno v:
Academic Medicine. 97:1854-1866
A better understanding of how communication skills education impacts trainees' communication skills is important for continual improvement in graduate medical education (GME). Guided by the Kirkpatrick Model, this review focused on studies that measu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Ostroff, S. Banerjee, C. Malling, P. Parker, L. Carter-Harris, N. Emard, M. Shen, T. Williamson, H. Hamann, C. Bylund, J. Studts, M. Rigney, J.C. King, J. Fathi, J. Feldman, J. Pantelas, J. Schiller, A. Borondy-Kitts, E. Kazerooni, T. Mullet, L. Rosenthal, K. Durden
Publikováno v:
Journal of Thoracic Oncology. 17:S141-S142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research. 2
Publikováno v:
Meat Science. 68:659-665
The objective of this study was to investigate the effect of outdoor rearing on the fatty acid (FA) composition and contents of tocopherols of M. longissimus dorsi polar (PL) and neutral lipids (NL) in entire males, castrated males and female pigs. F
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucia Ballerini, O. Rakotonirainy, Kerstin Lundström, B. Soussi, Gunilla Borgefors, A.-C. Bylund, Anders Hogberg, Ann Lindgård
Publikováno v:
IEEE Transactions on Nuclear Science. 49:195-199
There is a constant need for new methods of meat-quality evaluation. Recent advances in the area of computer and video processing have created new ways to monitor quality in the food industry. In this paper, we describe an image-processing technique