Zobrazeno 1 - 10
of 14 257
pro vyhledávání: '"C A, Sugar"'
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Autor:
Ślusarz, Rafał1 (AUTHOR) rafal.slusarz@ug.edu.pl, Samaszko-Fiertek, Justyna1 (AUTHOR), Dmochowska, Barbara1 (AUTHOR), Madaj, Janusz1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Carbohydrate Chemistry. 2017, Vol. 36 Issue 1, p45-58. 14p. 4 Diagrams, 1 Chart, 5 Graphs.
Autor:
Sharma, G.V.M.1 (AUTHOR) esmvee@iict.ap.nic.in, Rajendra Prasad, T.1 (AUTHOR), Radha Krishna, Palakodety1 (AUTHOR), Ramana Rao, M.H.V.2 (AUTHOR), Kunwar, A.C.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Carbohydrate Chemistry. Aug2002, Vol. 21 Issue 6, p501-511. 11p. 2 Maps.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 156
The effects of blue-white, green-white, yellow-white, and red-white light combinations on the nutrient composition and antioxidant capacity of pseudo-stems and leaves of 'Yuanzang' green onion were investigated using light-emitting diodes (LEDs) with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Planta, 1995 Jan 01. 196(4), 647-652.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23383466
Autor:
Redina, Elena1 (AUTHOR) ot@ioc.ac.ru, Tkachenko, Olga1 (AUTHOR), Salmi, Tapio2 (AUTHOR) tapio.salmi@abo.fi
Publikováno v:
Molecules. Feb2022, Vol. 27 Issue 4, p1353-1353. 1p.
Publikováno v:
K.C.P. Sugar & Industries Corporation Limited MarketLine Company Profile. 12/22/2014, p1-12. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.