Zobrazeno 1 - 10
of 2 537
pro vyhledávání: '"C, Zuñiga"'
Autor:
Castro, Juan C. Zuñiga, Larson, Jeffrey, Narayanan, Sri Hari Krishna, Colussi, Victor E., Perlin, Michael A., Lewis-Swan, Robert J.
We investigate optimized quantum state preparation for quantum metrology applications in noisy environments. Using the QFI-Opt package, we simulate a low-depth variational quantum circuit (VQC) composed of a sequence of global rotations and entanglin
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2406.01859
We theoretically investigate prospects for the creation of nonclassical spin states in trapped ion arrays by coupling to a squeezed state of the collective motion of the ions. The correlations of the generated spin states can be tailored for quantum-
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2311.17275
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1990 Jan 01. 113, 2177/2178-2181/2182.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23184789
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1981 Dec 01. 104(12), 2949/2950-2951/2952.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23172692
Publikováno v:
International Journal of Academe and Industry Research, Vol 4, Iss 3, Pp 20-36 (2023)
The education sector is one of many that has been affected by the digitization of payments and administrative processes. The study used a descriptive survey method to analyze the student payment process, focusing on the stakeholders’ preferences, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df1babab8e664655b799eeaf299981ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ileana de los A. Gremasqui, María A. Giménez, Manuel O. Lobo, Loreto Muñoz, María C. Zuñiga, Norma C. Sammán
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 25, Iss 1, p 7 (2023)
Quinoa (Chenopodium quinoa) is an important pseudocereal for its high nutritional value, versatility in cooking, gluten-free nature, and potential contribution to food security and sustainable agriculture. The aim of this work was to evaluate the eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c053b6646e3244bd856080a37414134b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.