Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"C, Winkel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Recueil des Travaux Chimiques des Pays-Bas. 103:135-141
Eight retinals labelled at positions 14 and 15 with 13C and/or 2H were obtained with >98% chemical purity, 92% 13C incorporation, 95% 2H incorporation at position 14 and 99% 2H incorporation at position 15. (14-13C)retinal, (15-13C)retinal and (14,15
Publikováno v:
Recueil des Travaux Chimiques des Pays-Bas. 108:51-56
The synthesis of (1′-13C)-, (3-13C)- and (2,4-13C2)citric acid from simple starting compounds is described. Using the same procedure, any mono- or multiply-labelled citric acid can be prepared. The 13C-labelled citric acids have been characterized
Publikováno v:
Recueil des Travaux Chimiques des Pays-Bas. 114:321-324
The term “Maillard reaction” is used to describe a complex set of reactions in foods leading to flavour generation and non-enzymatic browning. The first step in this process is the so-called Amadori rearrangement: a reducing saccharide and a pept
Publikováno v:
Recueil des Travaux Chimiques des Pays-Bas. 107:125-131
All-trans-5-demethylretinal and its 5-2H, 7-2H and 5,7-2H2 isotopomers have been synthesized by means of a new and simple scheme. Using photochemistry, the 9-, 11- and 13-cis, as well as the 9,13- and 11,13-di-cis isomers, were obtained. The structur
Publikováno v:
Recueil des Travaux Chimiques des Pays-Bas. 108:139-146
The syntheses of (17O)phenol from (17O)water, (18O)phenol from (18O)water, (1-13C)-phenol and (4-13C)phenol from (2-13C)acetone and (2-13C)phenol and (3-13C)phenol from (1-13C)-acetone with high isotopic enrichment are described. The labelled phenols
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Pathologica Microbiologica Scandinavica. 53:237-242