Zobrazeno 1 - 10
of 306
pro vyhledávání: '"C, Syldatk"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Wagner, C. Syldatk
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:87-95
The great advantage of producing optically pure D‐ or L‐amino acids from D,L‐5‐monosubstituted hydantoins by bioconversion is the fact that most of the substrates already racemize under reaction conditions and are totally converted to the opt
Autor:
C. Syldatk
Publikováno v:
Angewandte Mikrobiologie ISBN: 3540240837
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fcc250963d252a47a689da6a92d484fb
https://doi.org/10.1007/3-540-29456-2_17
https://doi.org/10.1007/3-540-29456-2_17
Autor:
C. Syldatk
Publikováno v:
Angewandte Mikrobiologie ISBN: 9783540240839
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::38b9a898ad66fc8249fe9c03cdeec83f
https://doi.org/10.1007/3-540-29456-2_20
https://doi.org/10.1007/3-540-29456-2_20