Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"C, Servetto"'
Autor:
C. Servetto, M. Lanza
Publikováno v:
Welding International. 28:873-880
We present the results of an experimental programme of fatigue tests carried out on two types of butt joints with thicknesses of 20 and 40 mm respectively, characterized by a significant gap between weld edges, not compliant with the requirements of
During the fabrication of two different structures (a ship and a bridge), made by mild construction steel, some unacceptable anomalies were detected; the structures were almost completely fabricated and a repair of the defected structural details was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5428e1a05f7654a2c140a7c990529299
http://hdl.handle.net/11567/840095
http://hdl.handle.net/11567/840095
Autor:
H. Deneo, M. Bengochea, L. Taranto, G. Ordoqui, James O. Johnston, C. Servetto, J.H. Zunino, S. Hernandez
Publikováno v:
Cell and Tissue Banking. 5:141-148
Xenografting is increasingly being developed as a response to the shortage of human tissues. However, antigenic components of bone material eliciting immune responses--particularly of cellular nature--are blamed for the reduction of the osteoinductiv
Autor:
V. Demiczylo, G. Queiruga, C. Servetto, M. Mastropierro, Stella Raymondo, Cristina Pintos, Elizabeth Lopez
Publikováno v:
Acta Diabetologica. 29:107-109
The reference interval for glycated haemoglobin in 174 apparently healthy individuals from Montevideo City (mean 94, SD 7 μmol fructose/10 mg haemoglobin) was determined using the thiobarbituric acid spectrophotometric method. In diabetic patients (
Autor:
D, Ruggiero-Lopez, C, Servetto, E, Lopez, D, Lenoir, W, Alallon, M C, Biol, P, Louisot, A, Martin
Publikováno v:
Biochemistry and molecular biology international. 33(5)
Antarctic Krill is considered as a valuable protein resource for animal and human nutrition. Due to the high content of long chain polyunsaturated fatty acids of the n-3 family, Krill consumption could be also interesting in cardiovascular diseases.
Autor:
A B, Grillo, F, Terra, W, Alallón, J, Gallo, A, Gugliucci, C, Servetto, L, Dibarrat, J, Purriel
Publikováno v:
Neurologia (Barcelona, Spain). 7(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.