Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"C, Jaén"'
Autor:
S. Ridolfo, X. Querol, A. Karanasiou, A. Rodríguez-Luque, N. Pérez, A. Alastuey, C. Jaén, B.L. van Drooge, M. Pandolfi, M. Pedrero, F. Amato
Publikováno v:
Environment International, Vol 193, Iss , Pp 109057- (2024)
The rapid expansion of the aviation sector raises concerns about air quality impacts within and around airports. Ultrafine particles (UFP, diameter 2-fold) of Fe, Al, Cr, Cu, Mo, Mn, Pb, Ti, and Sb at the airport compared to the UB, with Al exhibitin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41664f8573a5438ba6ea71f1dcbff317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Anales del Sistema Sanitario de Navarra. 45
The appearance of COVID-19 has been a problem for public health on a global scale, putting pressure on health care systems. The after-effects of this illness have highlighted the importance of rehabilitation in long COVID patients involv-ing differen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jonathan Miras, Jordi Esquena, C. Jaén, R. Protat, M.J. García-Celma, M. Calvo, Yoran Beldengrün, V. Dallaris
Publikováno v:
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Universidad de Barcelona
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Multiple Water-in-Water-in-Water (W/W/W) emulsions were prepared, stabilized and characterized. The main objective was to find a simple and low-cost method for the preparation of W/W/W emulsions. The system composed of gelatin, maltodextrin and water
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::65b91ea52ae174f6d7ab1d65f0d35b41
http://hdl.handle.net/2445/179007
http://hdl.handle.net/2445/179007
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. 32:1059-1063
Summary Background Sensitization to soybean hull (SH) allergens occurs in subjects from Argentina, a soybean producer country. However, the causative allergens have not been identified. The purposes of this study are to: (i) identify the SH allergens