Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"C, Feurer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melissa C. Feurer
Eigentlich hatte Enni andere Pläne für ihre Semesterferien, doch nun muss sie notgedrungen ihren Bruder in dessen Café am Ammersee unterstützen - dabei ist niemand ungeschickter im Kuchenbacken und -servieren als sie. Immerhin kann sie bei ihrer
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arnaud Bridier, Marie-Hélène Moreau, Christophe Soumet, Alain Le Roux, Charleyne Prénom, C. Feurer, Patricia Le Grandois
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2019, 9, pp.12947. ⟨10.1038/s41598-019-49464-8⟩
Scientific Reports, Vol 9, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2019, 9, pp.12947. ⟨10.1038/s41598-019-49464-8⟩
Scientific Reports, Vol 9, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
To guarantee food safety, a better deciphering of ecology and adaptation strategies of bacterial pathogens such as Salmonella in food environments is crucial. The role of food processing conditions such as cleaning and disinfection procedures on anti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bd6eb8d963e3dc68f53c645bd4427646
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/anses-02348705/file/bridier1_13.pdf
https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/anses-02348705/file/bridier1_13.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Le Grandois, Martine Denis, Christophe Soumet, A. Le Roux, D. Méheust, Christine Pissavin, B. Frémaux, C. Feurer, Pierre Maris
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2016, 121 (5), pp.1275-1281. ⟨10.1111/jam.13247⟩
Journal of Applied Microbiology, 2016, 121 (5), pp.1275-1281. ⟨10.1111/jam.13247⟩
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2016, 121 (5), pp.1275-1281. ⟨10.1111/jam.13247⟩
Journal of Applied Microbiology, 2016, 121 (5), pp.1275-1281. ⟨10.1111/jam.13247⟩
Aims Our aim was to assess the effects of step-wise exposure to didecyl dimethyl ammonium chloride (DDAC) on the antimicrobial (antibiotics and biocides) susceptibilities of food-associated bacterial strains. Methods and Results Adaptive responses of
Publikováno v:
International Journal Of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier Science Bv), 2018-01, Vol. 264, P. 25-30
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2018, 264, pp.25-30. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2017.10.013⟩
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2018, 264, pp.25-30. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2017.10.013⟩
International audience; Pork ham muscle can be contaminated with HEV via blood vessels during viremia and represents a possible source of human contamination via the consumption of dried ham. This study evaluated the prevalence of HEV ENA in pork ham
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::533d93aee3721b445f2b874297cdab3d
https://archimer.ifremer.fr/doc/00405/51647/
https://archimer.ifremer.fr/doc/00405/51647/