Zobrazeno 1 - 10
of 449
pro vyhledávání: '"C, Cavallo"'
Autor:
A. Amato, L. Liotta, C. Cavallo, C. L. Randazzo, A. Pino, S. Bonacci, M. Frisina, A. Procopio, F. Litrenta, V. Floridia, A. R. Di Rosa, M. Oteri, E. Trevisi, V. Lopreiato
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 23, Iss 1, Pp 1069-1090 (2024)
The aim of this study was to evaluate the effects of supplementing OC enriched in polyphenols (EOC) to mid-lactating Holstein cows on milk quality, metabolic response, and rumen fermentation and microbiota. Twenty multiparous Holstein dairy cows (10
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74c7d5ffe2f54a058c4c4b2b963a28ef
Publikováno v:
Agricultural and Food Economics, Vol 10, Iss 1, Pp 1-25 (2022)
Abstract Fish is an important source of healthy proteins and an important economic sector in Mediterranean countries. Despite the wealth of knowledge acquired in Western countries, a gap has been found in studies in developing countries, as in the Me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f3c304617774cdda9619e478bf00bdd
Autor:
L. Roselli, G. Cicia, T. Del Giudice, C. Cavallo, R. Vecchio, V. Carfora, D. Caso, R. Sardaro, D. Carlucci, B. De Gennaro
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 69, Iss , Pp 103940- (2020)
Innovation is fundamental for all agri-food companies to increase competitiveness. Being extra-virgin olive oil (EVOO) a traditional food product (TFP), the main obstacle to innovation is its traditional nature. This study evaluated consumers’ acce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf34e1e57c7c400da6752ce6f622bf75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Energies, Vol 13, Iss 19, p 4998 (2020)
Designing carbonaceous materials with heightened attention to the structural properties such as porosity, and to the functionalization of the surface, is a growing topic in the lithium-ion batteries (LIBs) field. Using a mesoporous silica KIT-6 hard
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a885ae51ba3042758ddef8763765d133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.