Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Byssochlamys nivea"'
Autor:
Carlos A. Pinto, Diogo Galante, Edelman Espinoza-Suarez, Vítor M. Gaspar, João F. Mano, Francisco J. Barba, Jorge A. Saraiva
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 978 (2023)
This study tested hyperbaric storage (25–150 MPa, for 30 days) at room-temperature (HS/RT, 18–23 °C) in order to control the development of Byssochlamys nivea ascospores in apple juice. In order to mimic commercially pasteurized juice contaminat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3588b21605544347bc52d213b9ab12a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elisa Helena da Rocha Ferreira, Lourdes Maria Pessoa Masson, Amauri Rosenthal, Maria de Lourdes Souza, Luana Tashima, Pilar Rodriguez de Massaguer
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 14, Iss 3, Pp 164-171 (2011)
O presente estudo teve como objetivo caracterizar a termorresistência dos fungos mais termorresistentes, isolados de néctares de maracujá e abacaxi comerciais pasteurizados, bem como verificar a produção de patulina por esses fungos, quando inoc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2f8e5f93e364b1991961168246e1d67
Publikováno v:
Plant Disease. 103:125-131
Paecilomyces rot of apples is a postharvest disease caused by the thermotolerant fungus Paecilomyces niveus (Byssochlamys nivea). The etiology of disease and the activity of fungicides against P. niveus are not yet well understood. This study evaluat
Autor:
Frank Devlieghere, Jan Van Impe, Anderson S. Sant'Ana, Juliana Lane Paixão dos Santos, Simbarashe Samapundo
Heat-resistant moulds (HRMs) pose great challenges to processors of fruit-based products due to their thermal resistance and ability to grow across a broad range of conditions. Therefore, the quantification of the effect of inhibitory factors (condit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fae35356eab6d0f268b759ae2fb752a7
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/689782
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/689782
Autor:
Filipa V.M. Silva, Evelyn
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Part of this study was presented by Filipa V.M. Silva at XII Congresso IberoAmericano de Engenharia de Alimentos (CIBIA, IberoAmerican Congress of Food Engineering), Challenging Food Engineering as a Driver Towards Sustainable Food Processing, 1–4
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e081c1041c7a25be85246c31b2241730
https://hdl.handle.net/10400.5/22012
https://hdl.handle.net/10400.5/22012