Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Byrne, Claire"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Psychosomatic Research June 2018 109:12-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2020 4 Supplement 2
Autor:
Chambers, Edward S., Byrne, Claire S., Aspey, Karen, Chen, Yanjie, Khan, Saadiyah, Morrison, Douglas J., Frost, Gary
Publikováno v:
Diabetes, Obesity & Metabolism
Short‐chain fatty acids (SCFAs), produced from fermentation of dietary fibre by the gut microbiota, have been suggested to modulate energy metabolism. Previous work using rodent models has demonstrated that oral supplementation of the SCFA propiona
Autor:
Chambers, Edward S., Byrne, Claire S., Rugyendo, Annette, Morrison, Douglas J., Preston, Tom, Tedford, Catriona, Bell, Jimmy D., Thomas, Louise, Akbar, Arne N., Riddell, Natalie E., Sharma, Rohini, Thursz, Mark R., Manousou, Pinelopi, Frost, Gary
The short chain fatty acid (SCFA) propionate, produced through fermentation of dietary fibre by the gut microbiota, has been shown to alter hepatic metabolic processes that reduce lipid storage. We aimed to investigate the impact of raising colonic p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::04584e644da31a6e326ceb5e5d43246b
https://eprints.gla.ac.uk/166324/7/166324.pdf
https://eprints.gla.ac.uk/166324/7/166324.pdf
Autor:
Byrne, Claire S, Chambers, Edward S, Alhabeeb, Habeeb, Chhina, Navpreet, Morrison, Douglas J, Preston, Tom, Tedford, Catriona, Fitzpatrick, Julie, Irani, Cherag, Busza, Albert, Garcia-Perez, Isabel, Fountana, Sofia, Holmes, Elaine, Goldstone, Anthony P, Frost, Gary S
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition
Background: Short-chain fatty acids (SCFAs), metabolites produced through the microbial fermentation of nondigestible dietary components, have key roles in energy homeostasis. Animal research suggests that colon-derived SCFAs modulate feeding behavio
Autor:
Byrne, Claire S., Preston, Tom, Brignardello, Jerusa, Garcia-Perez, Isabel, Holmes, Elaine, Frost, Gary, Morrison, Douglas J.
Background: The appetite-regulating effects of non-digestible carbohydrates (NDC) have in part previously been attributed to their effects on intestinal transit rates as well as microbial production of short chain fatty acids (SCFA). Increased coloni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::420dab5d2d6be959e5ce38b8dfbe31a7
https://eprints.gla.ac.uk/165854/7/165854.pdf
https://eprints.gla.ac.uk/165854/7/165854.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.