Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Buzrul, Sencer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buzrul, Sencer
In this study the action of high hydrostatic pressure (HHP) on compression heating of liquid foods and pressure transmitting fluids, inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua in different food media (milk and fruit juices), pulsed pressur
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/2/12609466/index.pdf
Publikováno v:
Potato Research; Sep2024, Vol. 67 Issue 3, p1027-1048, 22p
Autor:
Buzrul, Sencer
Filtered bright and unfiltered hazy lager beer samples were either treated with high hydrostatic pressure (200, 250, 300, 350 MPa for 3, 5 and 10 min at 10°
C and 20°
C) or conventional heat pasteurization (60°
C for 15 min).
C and 20°
C) or conventional heat pasteurization (60°
C for 15 min).
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/1098656/index.pdf
Autor:
Şentürk, Esra1 (AUTHOR), Buzrul, Sencer2 (AUTHOR) sencer.buzrul@gmail.com, Şanlıbaba, Pınar1 (AUTHOR) sanlibab@ankara.edu.tr
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 2, p3129-3137. 9p. 2 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.