Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Buys E. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 43, Iss 4, Pp 1406-1413 (2012)
Brazilian Journal of Microbiology v.43 n.4 2012
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 43, Issue: 4, Pages: 1406-1413, Published: DEC 2012
Brazilian Journal of Microbiology v.43 n.4 2012
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 43, Issue: 4, Pages: 1406-1413, Published: DEC 2012
The purpose of this study was to investigate the effect of different levels of Pseudomonas fluorescens (10² and 10(6)log10 cfu/ml)and Lactobacillus plantarum (10² and 10(4)log10 cfu/ml)on the growth of Escherichia coli O157:H7 on beef loins. Beef l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Olaonipekun, B. A., Buys, E. M.
Publikováno v:
FST South African Food Science & Technology; Nov2021, Vol. 10 Issue 35, p10-12, 3p
Autor:
Olaonipekun, B. A., Buys, E. M.
Publikováno v:
FST South African Food Science & Technology; Jul2021, Issue 34, p14-16, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.